• Mi lehet az oka a menstruáció elmaradásának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        Április 2-án délután jött meg a menstruációm. Estére azonban belázasodtam. Másnapra 39 fokra kúszott fel a láz. Eközben rendesem menstruáltam. Azonban 5.-ére nemcsak a láz, de a vérzésem is elmúlt.  /Nálam kb. 5-6 napig tart a havi vérzés./ Kérdésem, lehetséges-e, hogy ettől a magas láztól múlt el a menstruációm, avagy gondoljak másra, esetleg terhességre? Novynette fogamzásgátló tablettát szedek, de volt egy olyan alkalom, hogy fél órával később vettem be a gyógyszert a szokásosnál, és volt egyszer olyan alkalom is, hogy alkoholt is fogyasztottam a tabletta bevétele előtt és után is. Ez mennyire gyengíti a tabletta hatását?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Nincs oka aggodalomra, a tabletta hatása nem csökkent, és biztosan a lázas állapot csökkentette le a mensest.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 10:35:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: