• Nőgyógyászati panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt oktor Úr!

        Körülbelül fél évvel ezelőtt egy-két napig tartó szúró alhasi fájdalommal kerestem fel a háziorvost. Ő több vizsgálatra is elküldött, melyek eredménye negatív lett. Mivel még nem volt szexuális kapcsolatom, nőgyóygásznál nem jártam. Azóta megfigyeltem, hogy az 1-2 napig tartó fájások mindig a menstruáció befejezte után 1 héttel jelentkeznek, és ilyenkor a hüvelyből zselészerű, átlátszó, szagtalan anyag távozik. Mi lehet ennek az oka?

        Segítségét köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg a peteérése okozza ezeket a panaszokat. Bizony vannak olyan nők, akik ennyire megérzik, hogy mikor van peteérés. Az időpont és az időtartam stimmel, és a panaszok jellege is erre utal.

        Ha nagyon zavaróak a panaszok, akkor elmehet egy nőgyógyászhoz, amikor aktuálisan panasz van, ahol UH ellenőrizni tudják ez.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 10:31:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: