• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Én egy 19 éves lány vagyok.Egy hete vesztettem el a szüzességem és azóta meg változott a folyásom.Elötte is volt de akkor fehéres át tetszö és szagtalan volt.Amióta megtörtént a dolog sárgás színű és kellemetlen szagú.De vajon mitöl??Nem jól mosakodnék ki vagy mi??Kérem segitsenek.Válaszukat előre is köszönöm.

        Üdv: 19 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nőgyógyászati vizsgálat indokolt, mert felmerül a fertőző betegség gyanúja, amit a megfelelő gyógyszerrel kell majd kezelni, és akkor megszűnnek a panaszok.

        A partnert is kezelni kell, hogy elkerüljék a ping-pong fertőzést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 11:48:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: