• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Én egy 19 éves lány vagyok.Egy hete vesztettem el a szüzességem és azóta meg változott a folyásom.Elötte is volt de akkor fehéres át tetszö és szagtalan volt. Amióta megtörtént a dolog sárgás színű és kellemetlen szagú.De vajon mitöl? Nem jól mosakodnék ki vagy mi? Kérem segitsenek.Válaszukat előre is köszönöm.

        Üdv: 19 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nőgyógyászati vizsgálat indokolt, mert felmerül a fertőző betegség gyanúja, amit a megfelelő gyógyszerrel kell majd kezelni, és akkor megszűnnek a panaszok.

        A partnert is kezelni kell, hogy elkerüljék a ping-pong fertőzést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 11:48:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: