• Terhességi étkezés, fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        MIt ehetek ésmit nem az első 2-3 hónapban a terhesség alatt?Mikor alakul ki a gombás fertőzés?Akár az első hetekben is?18-án kellett volna megjönnie de nem jött meg mikor menjek el az orvoshoz?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Káros szenvedélyekről le kell mondani, egyébként nincs étkezési korlátozás, a súlynövekedés ütemére figyeljen inkább, hogy ne hízzon sokat.

        Hüvelyi fertőzés kicsit gyakrabban alakulhat ki terhesség alatt, de külön erre nem kell várni. Bővebb hüvelyi folyása lesz majd, és ha ennek megváltozik a jellege, viszketéssel, irritációval jár, esetleg sárgás-züldes színű lesz, akkor orvosi vizsgálatra lesz szükség.

        Az elmaradt menses után kb. egy héttel csináljon egy terhességi tesztet, és egy hét múlva mehet is vizsgálatra majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-06 11:25:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: