• Késik a mentruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot.

         

        Késik a mentruációm, már 3 napja. A barátommal mindig védekezünk (óvszerrel) és mindig ellenőrizzük utána hogy nem szivárgott e.

        Most már 3 napja késik. Az elmúlt hét eléggé stresszes volt az egyetemen, ZH-k, papírok után rohangálás. Azt szeretném kérdezni hogy mennyit késhet stressz miatt? Vagy csináljak inkább tesztet?

         

        Köszönettel: Alíz

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Alíz!

        Akár ki is maradhat a menses sok stressz, nagyobb betegség hatására. Ezért javaslom, hogy ne izguljon, csináljon egy tesztet, és utánna nem is fog erre gondolni. Gondos védekezés esetén nem kell terhességre gondolni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-06 11:11:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: