• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot

        Kérem irja le nekem hogy mit jelent mert már nagyon idegesit engem hogy mi  baj nálam.. leirom magának a leleteimről.Kezdem is

        BV:kp.tág vagina

        Tömött portio folytatásban rendes nagy uterus afv-ban.jobb oldalt dionyi tömött resistencia.

         

        UH-Hang:R. nagy uterus.Endom:5mm. Minkét oldalon PCO-s jeleggü ovariumok.

        Ennyi van a Ultrahangos papiron-és az Anbuláns lapon.Válaszát elöreis nagyon köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem!

        Amit a leletek lehet látni, hogy PCO-szindrómája van, ami azt jelenti, hogy a petefészkeken sok ciszta van, és hormonzavarral jár. Mivel nem írja, milyen tünetei vannak, panaszok miatt jelentkezett-e vizsgálatra, így nem tudok többet segíteni. Ha kérdése van, akkor kérem írjon részletesebben, és próbálunk segíteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-06 10:22:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: