• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok!

        Szeretném kérni a segítségüket.Sajnos van egy olyan problémám, hogy többször kimarad a menstruációm hónapokra. Mindig a nőgyogyászok felírnak valamilyen vérzéstmeghozó gyogyszert, de megjönn mikor beszed utána való hónapban is még megjön, de utána semmi. A Doktor úr nem mondtam meg pontossan, hogy cisztám van e ha nem kéreztem volna meg.De nem mondot semmit most mi is a baj.Nagyon szeretnék kisbabát és nem akarok medő lenni.Remélem tudnak segíteni.Várom levelüket.Köszönettel: Vörös Viktória

         

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menstruáció témában

        Kedves Viktória!

        Így sajnos én sem tudom megmondani, hogy mi lehet a baj. Rendszetelen menses esetén nem elég a gyógyszer, ami meghozza a mensest, hanem Uh vizsgálat is kell, és mivel ismétlődő problémáról van szó (ha a ciszta már elmúlt és mégis kimarad a menses), akkor vérvétellel hormonvizsgálat is szükséges lenne. Érdemes lenne ellenőrizni azt is, hogy van-e peteérés. Szükség esetén (ha már egy éve fennálló probléma van, és nem tud teherbe esni) forduljon meddőségi szakrendelésre. Ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy meddő lenne, de ott tudnak speciális vizsgálatokat kérni, és a megfelelő kivzsgálást elvégezni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 15:55:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: