• Félek hogy nem lesz egészséges babám!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Fogamzásgátlót szedtem és nem jött meg a havi vérzésem már 5 hónapja, ezért elmentem egy nőgyógyászhoz. Ő elküldött hüvelyultrahangra, ott megállapították hogy a bal oldali petefészkeben van egy ciszta. Vagyis ezt írta rá a papíromra(nem tudom mit jelentenek): Norm.nagys., antefl.uterus,sagitt átm.27 mm.

        Endom.4,5 mm.   Mk.-on nagyobb,polycystas jellegű ov.

        Mivel szeternénk babát a doki kiírt 2 gyógyszert az egyik Norcolut ezt 5 napig kell szednem , ha rá 2. nap megjön a vérzés elkell kezdenem szedni 5 napig a Clostilbegyt. Közbe még javasolta hogy szedjem az Elevitet is.

        Azt szeretném kérdezni Önöktöl hogy ez a ciszta mennyire befolyásolja mejd e terhességet, és hogy milyen veszélyel lehet a babára, meg rám is nézve ,mert most meg nagyon félek hogy beteg babám lesz. Szeretném előre is megköszönni a segítségüket!

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves babaféltő!

        A ciszta természetesen nem befolyásolja a babaprojektet, mivel biztosan lehet egészséges terhessége, ha cystája van. A Polycystás petefészek teljesen mást jelent. Írok magának a PCO-ról, kérem olvassa el, benne lesz minden amit tudnia kell róla.

        A PCO (policystás ovarium)

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-03 11:33:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: