• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / nő !

        Másfél hónapja menzesz helyett csak barnás váladék jön, az is rendszertelenül, ez idő alatt háromszor. A fogamzásgátló szedését kb. fél éve hagytam abba. Két hónapja rendszeresen tornázom és mostanában elég stresszesek a hétköznapjaim, így a változást ennek tudom be. A kérdésem az lenne, hogy ha nincs egyéb panaszom, akkor tanácsos-e evvel elmenni a nőgyógyászhoz, vagy várjak még, hátha elmúlnek a panaszaim?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha a terhesség kizárható, akkor várhat még egy-két hónapot, hátha rendeződik a menses. Ha egyéb panasz nincs, akkor nem kell még orvoshoz mennie, hiszen a friss testedzés, a stressz, egy betegség mind befolyásolhatja a ciklust. Ha ez nem áll helyre, vagy panaszok is vannak, mint pl. alhasi fájdalom, akkor viszont egy vizsgálat is indokolt lesz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-03 10:26:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: