• Teherbe Eshetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Önöket.

        Az lenne a kérdésem hogy ma voltam nőgyogyászatnál és ojan problémámvan hogy 2 honapig nem jöt meg a menstruáciom-A petefészek jobb oldalt diónyi tömött resistencia.Az-az nagybb a kelleténél.

        Irt az orvosom ojan gyogyszertfel amitől megjön a menstruáciom 5-nap alatt.Gyogyszer neve:Norcolut..Azt szeretném tudni hogy a gyogyszer szedése után teherbe eshetek?Ha a gyogyszertöl helyre jön a petefészek mérete.Üdvözlettel Lorenssza

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Lorenssza!

        A diónyi tömött rezisztencia nem a petefészekre utal, nem tudom, az orvos mit mondott. Lehet, hogy van egy petefészek cisztája, ezt majd érdemes lenne UH-on is ellenőrizni.

        A terhesség a gyógyszer szedése után akkor lehetséges, ha lesz peteérés.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 14:50:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: