• Baba vagy menzesz lesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az előbb nem ment át a görbém.

        http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e880744b4952420d_090301_090402_1238630400_.png

        Ha most sem jó, akkor annyit róla, hogy lent volt a 14. napon 36,4, aztán lent volt a 18. napon 36,5, és azóta folyamatosan magasan van 36,8-ról indult és már 13 napja 37,0-37,1. Talán a 18. napon lehetett a peteérés.

         

        Köszönettel:

        Niki

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Niki!

        Kérdésére a választ a korábbi kérdésénél találja majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-12 11:18:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: