• Mit mond a lelet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr!

        Nem régiben végezték el nálam az aktuális rákszűrést és megkaptam az eredményt levélben. Az eredmények: a kenet minősége megfelelő, a kenet értékelése: benignus, BAKTÉRIUM: vegyes flóra, megfelelő papanicolau dg.: P2.

        A P2 és a vegyes flóra úgy tudom, hogy nem jelent rosszat. A benignus mit jelent? Jók lettek az eredményeim vagy rosszak?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Niki

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Niki!

        A vegyes bakteriális flóra, ha bővebb folyás van, esetleg irritáció, fájdalom, akkor fertőzésre utalhat, a benignus azt jelenti jóindulatú, és így a lelete teljesen rendben van.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 14:27:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: