• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr!

        Körülbelül 2-3 napja barna folyásom van, ezelőtt még soha nem volt ilyen. 3 héttel ezelőtt egy baleset történt aktus közben, ezért Escapelle tablettát vettem be. Utána rendesen meg is jött a menstruációm.

        Az lenne a kérdésem, hogy a barna folyást okozhatja a gyógyszer, vagy valószínűbb valamiféle fertőzés?

        Terhesség miatt ugye nem kell aggódnom (olvastam, hogy a barna folyás terhesség jele is lehet) ?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a escapelle témában

        Kedves Hölgyem!


        Vagy kevés vérzés jelentkezett, és ezért volt "csak2 barna folyás, de egy fertőzés is okozhat hasonló panaszokat. Terhességnem nem jele a barna folyás, de előfordulhat terhesség alatt is. Valószínű, az Ön esetében a hormontartalmú gyógyszer következménye a kis mennyiségű vérzés, ami barna folyásként jelenik meg. Ha nem csökken a mennyisége, vagy irritáció, viszketés is van, akkor egy vizsgálatra kellene elmennie.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 13:42:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: