• Feszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Két hónapja estem át méhszájplasztikán. A méhszájsebemet vágták ki (lényegében konizációt csináltak, amit utána varrtak is). Nemi életet még nem mertem élni, mivel mikor (elnézést, hogy így leírom) csiklón keresztül végzek önkielégítést, utána eléggé elkezd feszülni a méhnyakam. Fájni nem fáj, csak nagyon kellemetlen és csak sokára múlik el. Ez természetes, vagy valami bajt jelez? Ez idővel el fog múlni? (Mert ha jól tudom,ezeknek a műtéteteknek a teljes gyógyulási ideje három hónap)
        Válaszát köszönöm! P. M.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájplasztika témában

        Kedves Hölgyem!

        Fájdalmat jó lenne, ha már nem érezne, nem tudom, mikor volt kontrollon?

        Ha még nem volt, akkor itt az ideje, egyébként meg érdemes lenne ellenőrizni, hogy nincs-e esetleg egy fertőzése, ami a panaszokat okozza.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-01 11:09:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés