• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        22 éves lány vagyok.Pco szindrómával kezelnek egy éve..
        Tavaly augusztus óta szedek 2*1000 mg Meforalt.
        Tüneteim:cisztás petefészek,szőrösödés:arcon,mellen stb...,hajhullás,achne,2.tipusu diabétesz.
        A mostani problémám a következő lenne:
        December 21.én megjött a mensesem ami január 19.-ig tartott.
        Utána megjött január 24,-én ami február 14.-ig tartott.
        Utána Február 26.án jött meg ami március 23.-áig tartott és ma 21,-én ismét görcsölök és vérzek.
        Mit tegyek?Ez mitől lehet?Mit lehet tenni ebben az esetben?
        Válaszát előrre is nagyon köszönöm
        Tisztelettel:Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Ahogy leírja, az már nagyon sok vérveszteséget jelent, szerintem mielőbb menjen orvoshoz, mert a vérzést meg kell állítani. Fognak adni gyógyszert, az majd segíteni fog. Tudnia kell, hogy a nagyfokú vérveszteség vérszegénységhez, majd ismételt, nagy mennnyiségű ennél súlyosabb állapothoz vezethet, még ma jelentkezzen egy nőgyógyászati vizsgálatra, bár nem írja, milyen mennyiségű a vérzés, de még pecsételő vérzésből is sok volt már, úgy gondolom. Mielőbbi javulást!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-31 14:35:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...