• Újra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm a gyors válaszát a "sajnos sürgős" jeligére. Voltam az orvosomnál, aki nem látott terhességet sajnos, de elváltozászt sem, ami magyarázatot adhatna a barna folyásra, bár azt mondta "tekintsük" menstruációnak.Egy hét múlva kontrollra hívott.Nem látott terhességet, de azt mondta, hogy talán nagyon korai még, de lehet, hogy a hónapban peteérésem sem volt.Én megbízom benne teljesen, csak attól félek, hogy tapintatból nem mondta, hogy ez talán egy vetélés volt? Az Ön véleménye szerint még mindig javasolt a terhességi teszt? A tesztek esetleg tévednek + irányba? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, ilyenkor nem lehet megállapítani a vetélést. Ha még túl korai volt az UH, akkor lehet, hogy egy hét múlva már többet fognak látni, ezért kérte a kontrollt az orvosa, ez így teljesen rendben van, hiszen lehet, hogy olyan kicsi a terhesség, amit még nem lehet látni, ugye nem tudhatjuk, mikor volt peteérése.

        Tesztet mostmár nem kell külön csinálnia, legfeljebb mielőtt a kontrollra megy, csinálhat egyet.

        Ne aggódjon, türelmesen várja meg a következő UH-ot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 14:00:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: