Mi lehet a baj

JóNapot.

Egy kérdésem lenne önhöz.

Nekem Január 6.-án megjött a menstruáciom és Január 11-én múlt el. Azota se jött meg a menctruáciom, de február otta alhasi görcseim vannak mintha megakarna jönni.Terheségi tesztet elvégeztem de negativ lett.És nőgyogyászatnál is voltam.UH-on nem találták nálam a babát.Lehetséges hogy még kicsi a terheségem? És ha hormonzavar lenne akor megjön a menstruáció? Mért van az hogy 2 hónapja hogy nem jött meg a menstuációm de alhasi görcseim vannak? Válaszát elöreis köszönöm.

Üdvözlettel: Lorensza

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza elmaradt menstruáció, hasi görcsök témában

Kedves Lorensza!

Nem írja sajnos, hogy mikor volt orvosnál, és mit írnak az UH-on. ha még februárban volt orvosnál, lehet, hogy korai volt, és azért nem láttak semmit, ha mostanában volt, és nem volt semmi, akkor nem terhes. Nem írja hogy hány éves, és a menses mindig rendszeres volt-e? Jó lenne tudni a méhnyálkahátrya vastagságát. Valószínűleg nem találtak rendellenes képet sehol, így a várakozás mellett döntöttek. Átmeneti hormonzavar is okozhatja a problémát, mivel még mindig nem jött meg a menses, forduljon kezelőorvosához, ha mostanában volt, akkor érdeklődjön, hogy meddig várhat még.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. március 31., 13:49; Megválaszolva: 2009. március 31., 13:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45