• Lehetek Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy kissé "hülye' kérdésem volna, de inkább megkérdezem, mindthogy idegeskedjek. A mai nap folyamán a barátommal pettingeltünk. És ő a nemiszervével a hüvelyemnél "bökdösött", boxerben volt, de aztán észrevettük, hogy kicsúszott belőle, de nem tudjuk, hogy mennyi ideje volt már kinn. Mág szűz vagyok, és még nem volt magömlése szerencsére, de folyása lehetett, és tudtommal már abban is lehetnek hímivarsejtek.. Lehet tudatlannak tűnök, de elég pánikoló típus vagyok. Ehhez még hozzátartozik, hogy már nem szedek fogamzásgátló tablettát, mellékhatások miatt, és nem volt nálunk óvszer. NEm hiszem h túlment volna a szűzhártyán, valszeg nagyon nagyon minimális az esély ( illetve merem remélni), de jó lenne egy szakszerű válasz. :( előre is köszönöm válaszát, és bocsánat, ha nagyon "fájt" a kérdésem..

        Tisztelettel: Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Anikó!

        Nemhogy nem "fáj", de kifejezetten "megmasszírozott" kedves bevezetője! :)

        Szerintem ne aggódjon, nem volt behatolás sem, és ejakuláció sem, nem kell a terhességtől tartania.

        Egyébként egyetértek, hogy inkább kérdezzen, mint otthon pánikoljon egyedül!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-30 20:59:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés