• Hüvelygulladás vagy esetleg más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        Régóta , kb. 6 éve tapasztalok hüvelygyulladásos tüneteket! legalábbis az orvosok szerint ez az volt. Rengeteg hüvelytablettát , kúpot, illetve szájon át bevehető tablettát szedtem, de egyik sem használt. Rákszűrés hüvelygulladásra utaló jeleket mutatott ki. Attól tartok, hogy ez sajnos már nem csak egy szimpla hüvelygulladás, mivel sosem múlik el. Szexuális problémáim is vannak, alhasi fájdalom jelentkezik legtöbbször. Ezen kívűl égő , viszkető érzést tapasztalok a hüvelyemben. A menstruációm sincs rendben, hiszen kiszámíthatatlan, illetve elviselhetetlen görcsökkel jár. És persze a folyás, ami sárgás, illetve fehéres szokott lenni. Esetleg lehet e ez a betegség más súlyosabb problémák okozója? pl méhnyakgyulladást vagy kismedence - gyulladást. És a nőgyógyász ezeket milyen vizsgálatokkal tudja megállapítani ? Esetleg ultrahanggal? Vezethet -e ez a probléma meddőséghez? Mivel én azt hallottam, míg ez a probléma megvan, addig nem lehet gyereket szülni. Még azt is hozzátenném, hogy a cukrom rendben van, illetve a tsh hormonszintem is, mivel nekem kisebb pajzsmírigy nagyobbodásom is van, de nem okoz elváltozást.

        Válaszát előre is köszönöm !

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvlelygyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Menstruációja kiszámíthatatlanan- hormonvizsgálat kell, ciklusát rendezni kell-addig a teherbeesés is nagyon nehéz, és a hüvelyflóra sincs rendben-hüvelyvédekezése nem jó, (ezt a döderlein védőbacik végzik). Hormonrendezés után hüvelyvédekezését kell növelni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-30 13:59:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés