• Lehet, hogy most fog megjönni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Nő!

         

        Köszönöm előző levelemre a válaszát. Ma van kb az 53-ik napja, hogy nem jött meg.  Az előbb voltam a WC-n és azt vettem észre, hogy barnás folyásom van,. A hasam is tompán fáj, úgy mint mikor meg szokott jönni.Lehetséges, hogy most végre megjön? Lehet ez annak a jele? apr 2ra van időpontom a dokihoz. Okozhatja-e ezt a kimaradást az, hogy 8évig szedtem szünet nélkül tri regolt, habár már egy éve hogy nem szedem, de eddig mindig megjött. Lehet, hogy a gyógyszer felborította a hormonjaimat? Vagy még most sem ürült ki.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy mensesről van szó, hiszen a barnás folyás kevés vért jelent. Mivel már egy éve nem szedi a fogamzásgátlót, ez nem befolyásolja a hormonális működést, már régen kiürült a szervezetéből, ne aggódjon.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 10:34:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: