• Hüvelyfertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő a problémám: egy az,hogy valószínűleg gombás fertőzésem van,mert erősen viszketek, és folyamatos fehér színű folyásom van. Viszont emellett ma reggel megjelent egy dudor a nagyajkam belső felén,a csikló mellett,csak a bal oldalon. A színe megegyezik bőrfelületem színével, nincs semmiféle hólyag rajta,nem váladékozik. Okozhatja ezt a gombás fertőzés, vagy valami nemi betegség lehet? A párommal 3 hónapja élünk úgy nemi életet, hogy csak fogamzásgátló tablettával védekezünk, de eddig se neki,se nekem nem voltak hasonló panaszaink. Ön mit gondol,mi lehet ez? Mit tegyek vele? (Mindenképpen elmegyek nőgyógyászhoz, de előtte szeretném tudni a véleményét) Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: F. Kata.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kata!

        Sajnos így látatlanul nem lehet tudni, mi okozza a dudort. Lehet egy egyszerű szőrtüszőgyulladás, de akár condyloma is, ehhez vizsgálat kell, csak így lehet eldönteni, miről van szó. A folyás miatt egyébként is kellene egy vizsgálat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-30 10:16:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: