• Escapelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Nekem lenne néhány kérdésem. Február 25.én voltam együtt a párommal, de a gumióvszer sajnos elszakadt. Igaz, elvileg nem történt baj, de a biztonság kedvéért azért még aznap elmentünk a nőgyógyászomhoz, aki egy kis vizsgálat után /ultrahang, hogy nincs-e cisztám vagy nincs-e valaki már a pocakomban/, miután nem talált semmit, felírta a gyógyszert, amit még aznap bevettem, a "baleset" után kb 6 órával. A menstruációmnak március 19.én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Azóta sokszor érzem azt, hogy "megfog jönni", de mégsem jön meg. Ma csináltam egy terhességi tesztet, ami egyértelműen negatívot mutatott. Holnap megyek orvoshoz és az lenne a kérdésem, hogy esetleg a teszt lehetett rossz és mégis terhes vagyok, bár azonkívül, hogy nem jön meg semmi más jele nincs? és milyen vizsgálatra kell számítanom? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Az esemény utáni tabletta tud vérzészavart csinálni, de egy kontrollvizsgálatra egy hét késés után érdemes lenne elmenni, a terhességtől nem kell tartania.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-30 09:34:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés