• Műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Két hete távolitották el a méhemet hasi úton.Pár napja enyhén vérezni kezdtem és még most is, rózsaszinű váladék távozik a hüvelyemből.Nagyon aggódom, hogy valami komplikáció miatt van ilyen tünetem.Ha viszont ez természetes gyógyulási, tisztulási folyamat akkor meddig tekinthető normálisnak? Tiszrelettel köszönöm gyors válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a méheltávolítás témában


        Kedves Rószaszínes!

        Semmi baj nincs, ez még a váladék kiürülése a szervezetből, ha nem lesz piros vér és persze nem növekszik a mennyisége ez a rózsaszínű folyás akár hetekig megmaradhat. Minden rendben van nem kell aggódnia.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:45:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: