• Mensruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         

        Kedves Doktor Nő/Úr!

        Már néhány éve szedek egy fogamzásgátlót és még soha semmilyen menstruációs panaszom nem volt. Most viszont két hete már, hogy a mensesem tart. Igaz nem túl sok, de nem is kevés...Emellett pedig az étvágyam szinte 0. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja mindezt?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem árulta el, hogy melyik fogamzásgátlót szedi.:)
        Egyébként nem lehet tudni, mi okozza a hosszú mensest, de ha néhány napon belül nem csökken, akkor nőgyógyászhoz kell menni, mert nem jó heteken keresztül vért veszteni, vérszegénységhez vezethet.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 18:38:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: