• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot.aval a kérdésel fordulnék önhöz hogy az UH-on nem találták nálam a terheséget.De már 2 hónapja hogy késik a menstruáciom.Terheségi tünetek nincsenek.
        Hány hetesen mutatja ki az UH-hang a terheséget?Kérem számolja ki nekem hogy hány hetes vagy hány hónapos terhes lehetek..Január 6-án jött meg és 12.-én mult el a menstruáciom.Azota sincs mensesem.

        Kérem számolja ki.Elöreis köszönöm:

        WEBBeteg szakértő válasza a elmaradt menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Azóta már a 12. hétben járna, bizony már régóta látnák, ha terhes lenne. A menses kimaradásának több oka is lehet, hormonális kivizsgálást javasolnék.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-26 09:37:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: