• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím!

        A következő lenne a kérdésem. 1/2 éve hagytam abba a fogamzásgátló gyógyszer szedését. Utánna pontos volt a menzeszem (+/- 1-3nap) a legutolsó menzeszem 6 napja lett volna/volt. A szokásos enyhe görcsök, alhasi fájdalom megvoltak. DE még a szokásosnál is kevesebb(2 napig alig v.micske), sötét színű volt a menstr.. A párommal óvszerrel védekeztünk, ami tudom nem jelent 100%-os védelmet. Kérdésem az lenne, h normális-e ez vagy gyanús jel lehet-e, h védekezés ellenére esetleg teherbe estem. Egyéb tünetem hányinger, mellérzékenység stb nincs. Érdemes lenne rögtön felkeresnem nőgyógyászt, vagy ez természetes.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy rendellenes mensestől nem kell megijednie, ez sok nővel előfordul. Ha egyéb panasz lenne, akkor érdemes orvoshoz fordulni, ha felmerül a terhesség bármi okból, akkor egy tesztet lehet csinálni, és máris nem fog izgulni.
        Ha a következő menses sem a megszokott, akkor felmerülhet, hogy egy vizsgálatra elmenjen, ahol ellenőrizhetik, van-e valamilyen rendellenesség.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 16:08:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés