• Lehetőségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        33éves vagyok tartós kapcsolatban. Párommal 2éve szeretnénk gyermeket.

        Időnként zavaró hüvelyi fertőzésre utaló hüvelyváladékot tapasztalok.

        14évesen volt az első( és utolsó) nőgyógyászati vizsgálatom,ami( már tudom) etikátlan és sajnos meghatározó volt.

        Tisztában vagyok vele,hogy szükséges lenne egy kivizsgálás,de csupán a körzeti nőgyógyászatot vehetem igénybe? Egy éve költöztünk ide,nincs ismerősöm,aki ajánlhatna valakit.és szivesebben fordulnék inkább női orvoshoz.

        Mit tehetek?

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyász témában

        Kedves Hölgyem!


        Bizony ideje lenne egy kivizsgálást elindítani.
        Nem csak a körzeti orvoshoz mehet, nyugodtan válasszon másik orvost, hátha szépen kialakulhatna a bizalom, hiszen ez nagyon fontos lenne.
        Próbálja meg az orvoskeresőnket, vagy az internetet bárhol kereshet, hogy az Ön lakóhelyén van-e női orvos. Azt tudnia kell, Ők sem mindig hasonló karakterűek, és a férfi orvosok között is vannak, akik sokkal kedvesebbek, mint egy női orvos.
        Kívánom, hogy megtalálja a bizalmat és a közös hangot leendő kezelőorvosával.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 15:56:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: