• Escapelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktorúr!

         

        Vasárnap (2009.03.22.) hajnalban egy óra körül lefeküdtem a párommal. 17 éves vagyok, és ez volt a második alkalom. Sajnos az óvszer alszakadt. Szerencsére még időben észrevettük és nem folytattuk a közösülést. A barátom nem élvezett el bennem, gondolom ez csökkenti az esélyt arra, hogy teherbe estem volna. Aznap reggel 9 órakor bevettem az Escapelle tablettát. A menstruációm nagyon rendszertelen. Elvileg már egy hete menstruálnom kellene, de még miníg nem jött meg. Félek, hogy terhes vagyok. Őn mit gondol? Attól félek, hogy mivel ez volt a második alkalom, és ilyen balul sült el, valamiféle tüskeként megmarad bennem. Nagyon félek. Remélem tud nekem segíteni. Előre is köszönöm!  

        WEBBeteg szakértő válasza a menstuáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem nem kell terhességtől tartania, de hogy Ön is megnyugodjon, csináljon egy tesztet. Mivel egyébként is rendszertelen a menses, és a sürgősségi tabi is csinál zavart, nem kell aggódni emiatt. Érdemes elmenni orvoshoz is egy vizsgálatra, de semmiképpen se gondoljon arra, hogy bármilyen tüske maradna Önben. Eljön a nap, amikor majd nevetni fog az eseten.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 15:15:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: