• HPV vírus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Előző kérdésemben említettem, hogy a rákszűrésen P3-as lett az eredményem.A nőgyógyászom javasolta, hogy az antibiotikum és a chlamydia gyógyszer után 2 hónappal jelentkezzek újabb cítológiai vizsgálatra, mivel ennyi idő kell a sejt megújuláshoz, hogy lássa az ereményből, hogy mik a további teendők.Családom rábeszélésére azonban bejelnetkeztem egy HPV vírus vizsgálatra, amelyre 3 hét múlvára kaptam időpontot. Korai ez az időpont? Itt is meg kellene várnom a 2 hónapot?

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV vírus témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kell! Ha van Vírus a szervezetében, akkor ennek a tipizálása segíthet megtudni, milyen is pontosan, csak az nem fog kiderülni, van-e valamilyen további teendő!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-01 09:51:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés