• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr,

         

        Három éven keresztül Lyndinette 30-as fogamzasgatlót szedtem, amit leváltottam egy másikra, a nőgyógyászommal való konzultáció után, mivel rendszeres közti vérzésem volt. Sajnos a probléma nem szünt meg. Nem tudom, mit tehetnék, mivel nem szeretnék gyógyszerről gyógyszerre ugrálni. A közti vérzés a ciklus első harmadában jelentkezik, tiszta vér szivárog, ami kisebb nyomot hagy a fehérneműn. Fájdalmaim nincsenek, s évente járok szűrővizsgálatra (rákszűrés).

        Mit javasol, mit tehetnék? Ne törődjek a közti vérzéssel, ami nem tudom, lehet-e örökletes, de édesanyámnál is jelentkezett. Vagy valamilyen elváltozásra kellene gyanakodnom akkor is, ha ciklikusan jelentkezik?

         

        Válaszát előre is köszönöm,

        Kiss Melinda (24 év)

        WEBBeteg szakértő válasza a közti vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja, milyen másik gyógyszert kapott, de nem is biztos, hogy gyógyszerrel ezt befolyásolni lehet. Szerintem elváltozásra gyanakodni nem kell, de váltani gyógyszert azért még meg lehetne próbálni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 14:33:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés