• Terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorur/no!

        1hete vesztettem el a szuzessegemet a barátommal. Az aktus kozben vegig vedekeztunk ovszerrel, es mikor ejakuált akkor kivette belolem a péniszét! De viszont meg a szuzességem elvesztése elott, vagyis az kábé 2hete volt, hogy a barátom belemtette a péniszét, de csak a legvégét és kozben nemvédekezett. A pénisze végét leis torolte nehogy ondo keruljon belem, es ez az egesz csak néhány másodpercig tartott. Most kellet volna 23ikán megjonnie a menzeszemnek, de még mindig nemjott meg. A melleim ha kicsit erosebben hozzájuk érek fájnak, néha gorcselek, eléggé ingerlékeny és agressziv vagyok.Ezek a késo menzeszem jelei lehetnek vagy a terhességé? Lehetek terhes? Mennyit késhet a menzeszem és kihatással van a késésre az is hogy nagyon ideges vagyok azmiatt hogy nem e vagyok terhes?

        Kérem szépen hogy mielobb valaszoljanak, mert nagyon fontos!

        Elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű csak késik a menses, de egy terhességi tesztet ha csinál, nem is fog tovább izgulni. Teendő annyi van, ha a következő menses sem jönne meg, akkor orvoshoz kell menni, de egyébként nem kell aggódni, viszonylag gyakori, hogy egy-egy menses késik, vagy kimarad, a női szervezet nagyon érzékeny.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 14:23:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: