• Kézkrémtől lehet-e bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Segítségét szeretném kérni abban, hogy ha kézkrémet használok a hüvelyem síkosítására, attól lehet-e bajom? Például rákot kaphatok-e tőle? Egy 30 éves nő.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelysikosítás témában

        Kedves Hölgyem!


        Az előző kérdésére írtam, hogy a síkosítót inkább ne helyettesítse mással, rákos nem lehet ettől, de nem arra lett kitalálva.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 15:12:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: