• Tág hüvely

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!
        3.5 év természetes könnyű szülésem volt. Azóta  a hüvelyem tágabbnak érzem és sokkal több váladék is keletkezik. A nőgyógyászati eredményeim jók. Ez a dolog a szexuális életben zavaró nem tudom úgy élvezni a szexet. Ez a dolog normális vagy valamilyem betegségre utal? Lehet ellene tenni valamilyen kezeléssel? Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Mariannn

        WEBBeteg szakértő válasza a tág hüvely témában

        Kedves Mariann!


        Szükség lenne egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol a hüvely tágasságát is meg tudják ítélni. szükség esetén ezt műtéttel lehet korrigálni, nagyon jó eredményekkel. A folyást is érdemes megvizsgálni, hiszen lehet fertőzés is, amit kezelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 15:04:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: