• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő.

        1 hónapja volt konizációs műtétem. A csövet 2, a varratokat 4 hétre rá távolították el. A problémám az, hogy még mindig van egy kis folyásom és néha még belenyilal a fájdalom a méhnyakamba. A folyás állaga krémes, a színe fehéres-sárgás.

        Mennyi ideig váladékozhat a seb? Vagy ennyi idő után már komolyabb dologra kell gondolni (pl. műtéti szövődmény, fertőzés)? Az orvosom szerint már csak a rákszűrés alkalmával kell őt ismét felkeresnem. Ön mit tanácsol?

        Válaszát köszönöm! Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a konizáció, hüvelyfolyás témában

        Kedves Krisztina!

        Konizációs műtétet felszívódó varratokkal szokták csinálni, így nem vagyok biztos benne, milyen varratokat távolítottak el. Nem lehet hogy csak a kontroll vizsgálat történt meg? Mindenesetre kóros, szokatlan folyás esetén javasolnék egy nőgyógyászati vizsgálatot, hogy a fertőzést kizárják, vagy szükség esetén megfelelően kezeljék (nem feltétlenül van köze a műtéthez, bármilyen nőgyógyászati gyulladás is lehet).

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-24 14:13:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés