• Vérzés normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor ÚR/NŐ!

        Tavaly májusban született meg második gyermekem. 8 hónapos koráig (februárig) szoptattam. A menzeszem március 12-én jött meg először.Ekkor kezdtem el szedni a Yadine nevű tablettát nőgyógyászom tanácsára. Sajnos azóta, tehát kb. 11 napja menstruálok. Kérdésem az lenne, hogy ez mennyire normális? Meddig normális? Mit tegyek?

        Válaszát előre is köszönöm!  

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában


        Kedves Kérdező!

        Bármilyen tabletta szedésénél 10%-ban pecsételő vérzés hosszabbítja meg a menses idejét, amit fokozhat a nemrég abbahagyott szoptatás, mert a hormonrendszere még most állítódik vissza. Ha tovább is vérzik, forduljon nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor - A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 09:28:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 07:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: