• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cím!

        Én 29 éves vagyok, és kb 9 éve szedtem a Tri-regol nevű f.gátló tablettát. Négy hónapja abbahagytam, 3 hónapig megjött a menstruációm /egy - két/ napos késéssel.Most 20-a van, kb két hete már, hogy kimaradt. Nem...nem vagyok terhes, mivel azért hagytam abba, hogy nem volt "kapcsolatom".

        A sors fura fintora, hogy mostmár van, de most meg fogalmam nincs mi van....? :-)

        Gondolom, orvoshoz még korai menni...., vagy nem?

        Nem tudom a rendszertelen menzesz mennyire öröklődhet, de édesanyámnak is gyógyszert kellett szednie, hogy teherbe essen.

        Kérdésem, hogy mitévő legyek???

        Válaszukat előre is köszönöm!

        Aniko

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Anikó!


        Egy vérzéskimaradástól nem kell megijedni, bizony ez előfordul a legtöbb nő életében. Ha nem jön meg a menses a következő várt időben sem, akkor érdemes elmenni orvoshoz. Lehet egy petefészek-ciszta, hormonzavar, ezt majd egy vizsgálattal lehet eldönteni. Ilyenkor UH és vérvétel szokott történni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-23 10:13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés