• Baktériumok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok! Én egy 30éves nő vagyok. Már több mint 1 hónapja nőgyógyászati problémákkal küzdök.Először fehér darabos váladékozás jött viszketéssel. A doktornő megállapította, hogy baktérium okozta fertőzés.Írt fel antibiotikumot és Klion D-100 hüvelytablettát, és tejsavas öblítést.Ezeket mind véig használtam, majd menstruáció következett. A menses után barnás, darabos váladék jött, a dotornő azt mondta, hogy gomba, valószínű az antibiotikumtól.Leoltotta, és nem tenyészett ki semmi sem belőle. A gombára valami 1 szem gyógyszert írt, a nevét már nem tudom, és egy aplikátoros krémet is, ami 5 napig hatott.Ezután újra jelentkeztek a baktériumos fertőzés jelei, erre is Klion D-100-as hüvelytablettát kaptam és elkezdtem mellé szedni ezüstkolloidot+ tejsavas öblítést.10 nap után jeleztem a doktornőnek, hogy nem múltak el a panaszaim, ekkor Betadin kúpot írt fel és betadinos hüvelyöblítést, amit majd menstruáció után kell elkezdenem. Remélem már ettől elmúlik! Szeretném kérdezni, hogy mi lehet ennek az oka? Még egy kérdésem lenne: a műanyag kacsát fertőtlenítés után lehet-e újra használni? A Válaszát köszönöm. Angéla

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Angéla!

        Műanyag kacsát nem használunk fertőtlenítés után-csak azért, mert a kacsa tönkremegy-fertőzést nem okoz egyébként.Szájon át szedhető antibiotikumot adtam volna Önnek, gombaellenes szerrel együtt, utána a tejsavas hüvelyöblítést.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor - A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 09:15:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: