• Köszönöm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon köszönöm csak nagyon ideges vagyok mert én megtartotam volna az elsöt is csak gond volt igy nem akartam mert gyogyszermellett lettem terhes.Most ha az vagyok annak nagyon örülök mert szeretnék egy babát.BOCSÁNATt csak nem tudtam a menetet MOST MÁR ÉRTEM

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz, gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        Nagyon szívesen, tudom, hogy sokszor nehéz türelmesnek lenni ilyen kérdésekben. Ha szeretné a babát, akkor pozitív teszt esetén mielőbb szedjen terhességi vitamint, mert túl rövid idő múlt el a két terhesség között, a szervezetének szüksége lesz rá.
        Orvoshoz is mielőbb el kellene menni az előző ok miatt, hogy ellenőrizhessék.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-19 11:36:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés