• Provera és Diane után sincs vérzésem, mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Menstruáció kimaradására (már 4 hónapja nem jött meg) Provera-t, majd Diane-32-t írt fel a nőgyógyászom. Ma hetedik napja, hogy abbahagytam a Proverát (5 napon keresztül 2x2-t szedtem belőle)és még mindig nem jelentkezett megvonásos vérzés... Ilyenkor mi a teendő, illetve mi lehet a probléma? (az orvosom csinált ultrahangot, azt mondta, cisztát nem lát. Terhes nem lehetek, 17 éves vagyok. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a elmaradt menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen célszerű elvégezni egy terhességi tesztet (még akkor is ha azt írja nem lehet terhes), ha az eredménye negatív, akkor kezdje el szedni a Diane-35-öt. Mindenképpen hormonális zavar áll a panasza hátterében, amit ki lehet vizsgálni, de a kezelésen ameddig nem akar babát nem fog változtatni a vizsgálatok eredménye.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós

         A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-20 09:59:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés