• Normális dolog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr / Nő!

        Három hónap kihagyás után ebben a hónapban kezdtem el szedni a Yasminelle nevű gyógyszert (előtte 2 évig a Meliane-t szedtem, de az orvosom javaslatára váltottam). Párommal való együttlétek során néha enyhe vérzés jelentkezik nálam (nem minden alkalommal). Ez normális? Betudható annak, hogy ilyen hosszú szünet után még most áll csak helyre a hormonrendszerem? Más rendellenes dolgot nem taasztaltam.

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes vérzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Az együttlét utáni vérzést mindig meg kell vizsgálni. Leggyakrabban egy banális fertőzés okozza, amikor a méhszáj felszíne a gyulladás miatt vérzékennyé válik, de ezt csak vizsgálaton lehet ellenőrizni. Azt is tudni kell, hogy van-e egyéb eltérés a méhszájon, ami esetleg további vizsgálatot igényel. Lehet egy polyp is, ez is gyakran okoz vérzést.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:49:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: