• Mi lehet a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot Egy kérdésem lenne már 2 hónapja hogy késik a menstruációm. Megkérdezném hogy ha gyulladás lenne- attól még megjön-e menstruáció? És estékén görcsök jelenkeznek mintha megakarna jönni-Ez miért Van? A görcsölés is már 2 hónapja tart de menstruációm akkor se jön meg.Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció elmaradás témában

        Kedves Hölgyem!


        Vizsgálat nélkül nem lehet tudni, mi az oka a menses elmaradásának. Lehet egy ciszta, lehet hormonzavar. Egy vizsgálaton tudják ellenőrizni a méh nyálkahártyáját, és ha szükséges gyógyszerrel meg tudják hozni a mensest is, majd a 3. napon hormonszinteket is tudnak ellenőrizni. Szerintem menjen el egy nőgyógyászhoz, ahol meg tudják vizsgálni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:02:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: