• Aggódjak vagy örüljek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        2008.május óta nem szedek fogamzásgátló tablettát,szeretnénk gyereket a férjemmel!Akkor el is mentem orvoshoz,hogy minden rendben van-e hiszen már volt egy spontán vetélésem 2004-ben.Az orvos szerint minden rendben volt.Sajnos azóta sem estem teherbe.4-5 hónapja viszont rendszertelenné vállt a mebstruációm,32-36-38 napos ciklusaim voltak.Utoljára február 6-án jött meg a menstruációm.Most már a 40.napnál tartok,de semmi.A melleimen semmi változást nem érzékeltem.Reggel és napközben is gyakran émelygek,viszont néha tompa fájásokat érzek az alhasi részben.Lehetséges,hogy terhes vagyok,vagy menstruációs zavarról van szó?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!

        A kérdést legegyszerűbben úgy tudja eldönteni, ha vesz egy terhességi tesztet, mert lehet, hogy terhes, de az is lehet, hogy a hormonok tévesztik meg. Ha mégsem terhes, akkor is érdemes elmenni egy vizsgálatra a cikluszavar miatt.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-17 15:55:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés