• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakértő! Nekem olyan problémám van, hogy a szexuláis együttlét közben nagyon nehezen tágulok ki, sokáig tart a behatolás, és utána is, mikor a párom jobban mozog úgy érzem, mintha a hasfalamat bökdösné, néha még szinte a gyomromban is érzek egy-egy nyomást. szinte semmilyen pozícióban sem jobb, és nagyon ritkán megyek el úgy igazán. és az utóbbi időben a nyílás alatti bőrrész mintha kidörzsólődne sokszor, valamint úgy érzem, hogy a nyálkahártyám is mintha megrepedne. utána csíp a vizelés közben, de másnapra mindig rendbe jön. ennek mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalms szex témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínű, hogy van egy fertőzése, ami okozza a fájdalmat, a szárazságot, és az alhasi panaszokat. Emellett felmerül egyéb probléma is, mint egy petefészek ciszta, vagy endometriosis, ami magyarázhatja a nagyobb fájdalmakat. Forduljon nőgyógyászhoz egy vizsgálatra, hogy kiderüljön, mi lehet a baj.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-17 11:36:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés