• Menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő!

        December végén abbahagytam a fogamzásgátló szedését, hogy pihentetem a szervezetem. De sajnos ebben az évben még nem volt mestruációm.

        Ez normális, vagy menjek el orvoshoz??. Nem szeretném ha valami probléma lenne velem.

         

        Várom válaszát. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínű a fogamzásgátló miatt nem jön meg a menses, ilyenkor a szervezetnek idő kell, hogy magától is beinduljon a ciklus.
        A fogamzásgátló abbahagyásának pihentetés miatt valójában nincs értelme. Ha nincs szüksége rá, ne szedje, ha meg kell, akkor inkább szedje folyamatosan. Nem írja sajnos mit szedett eddig, szerintem érdemes lenne váltania, ha újra szedni szeretne fogamzásgátlót.
        Ha 1 hónapon belül nem jön meg a menses, akkor forduljon nőgyógyászhoz egy vizsgálatra.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-15 19:00:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés