• Menstruáció késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó estét kivánok!

        az lenne a problémám, hogy a menstruációm 8 napja késik. Nem valószinu, hogy terhes lennék, hiszen mindig védekezunk a párommal (óvszerrel). Mivel egyetemista vagyok igy elég stresszes volt az elozo hónap, valamint beteg is voltam, antibiotikumot szedtem 2 hétig, valamint magas lázam volt, erre is szedtem lázcsillapitót, eléggé le is fogytam, mivel nem tudtam enni, csúnya torokgyulladásom volt! már tobbszor elofordult ennyi, vagy tobb keses is. szervi problemaim nincsenek,pár honapja voltam teljes koru kivizsgalason! minden rendben volt! az elozo menstruáciom ota csak egyszer voltunk egyutt a parommal, akkor is végig óvszerrel védekeztunk, valamint utána is megnéztuk, hogy nem volt-e valami baj az óvszerrel, és terméketlen napjaim csúcsán tortént az aktus! Azt szeretnem csak tudni, hogy a gyogyszerek, ill. a stressz miatt keshet-e?

        válaszát elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!


        A terhesség miatt nem kell izgulnia megfelelő védekezés mellett. Valószínű a betegség és a gyógyszerek befolyásolják a mensest, és ezért késik.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-15 18:43:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: