• Ciklus közepén jelentkező vérzés ( 35 éves nő )

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        2007. decemberében elhatároztuk a barátommal, hogy gyermeket szeretnénk, ezért abba hagytam a Triregol fogamzásgátló tabletta szedését.

        2008. januárban a ciklusom 14. napján elkezdtem vérezni, ez a köztes vérzés a havi vérzésemig tartott. Január óta minden hónapban jelentkezik ez a vérzés, amely kevesebb vérzés, mint a havi vérzés, szúró alhasi fájdalommal ját együtt.

        2008-ban 8-szor voltam kivizsgáláson ezzel a problémával, de nem kaptam választ arra, mi okozhatja ezt a vérzést, ami ciklikusan jelen van minden hónapban. Eddig nem sikerült teherbe esnem és tudni szeretném, hogy ezen vérzéses problémának köze lehet-e ahhoz, hogy nem termékenyülök meg.

        Idén januárban több vizsgálaton vettem részt, megállapították, hogy van peteérésem, a hormonszintek megfelelőek, vizsgálták a barátomat, mindent rendben találtak nála is, HSG vizsgálatom is volt, szintén mindent rendben találtak.

        A köztes vérzés 15 hónapja áll fenn, és az orvosoktól eddig nem kaptam választ arra, hogy mi okozhatja ezt.

        Várom szíves válaszát a leírtakkal kapcsolatban.

        Köszönettel

        Csilla

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a közti vérzés témában

        Kedves Csilla!

        Nehéz, de mindenképpen alaposan ki kell vizsgálni. Én sem tudok mást, minthogy lehet egy kis hormonkezelés kellene, hogy ne legyen ilyen vérzés, mert ha meg is termékenyül a petesejtje, a vérzés alatt nehezen fog beágyazódni.
        Lehet, hogy inszemináció.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-14 16:11:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés