• 1 hete késik a menzeszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Tegnap voltam nőgyógyásznál ő az ultrahangon nem látott semmit sem. 5 negatív tesztem van már, de semmi tünet, hogy meg akarna jönni. Ilyenkor már látna bármit is az orvos ultrahanggal, vagy csak én aggódom túl a dolgot?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!


        5 negatív teszt mellett nem hinném, hogy terhes lenne, ha emiatt izgul, ne tegye!
        Egy menses késésének nagyon sok oka lehet, legyen türelmes.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-14 16:45:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés