• Terhesség-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Dec 1-én volt a z utolsó havi vérzésem.Febr. 12-én voltam vizsgálaton,ahol a "R nagy mob. ut. afv-ben szab. körny.Grav. nem valoszínű.1 hó múlva kontroll ha vérzés továbbra sem jelentkezik.Eltelt 1 hó és mmindig nincs menstuációm,kb 2 hete volt 2 napig valamiféle barnás folyás.Azóta is nő a hasam és időnként szúrófájdalmat érzek alhas tájon,meg mintha feszülne a bőr rajta.Az alkatomból kifolyólag nem gondolok hízásra,mert azóta 3 kg-ot fogytam is.Lehet-e,hogy az első vizsgálaton nem vették észre a terhességet,Uh-t nem csináltak,még a méhemet tette előre az orvos. Tisztelettel: Mónika Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Mónika!


        Úgy gondolom észre vették volna, ha terhes, de ha nincs se UH, se terhességi teszt, akkor nem lehet kizárni!
        Csináljon egy tesztet, és kiderül.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-12 18:01:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés