Méhnyakrákról: téves diagnózis?

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönöm gyors válaszát "Méhnyakrákról..."feltett kérdésemre!

Elővettem a császármetszéskor levett szövettani szűrés eredményét (október 12.):tarcinoma adenomatosum partim papillare muciparum partim sigillopellulare pervicis uteri.A vizsgálatra küldött anyag isolált tumorszövetet tartalmaz.

.

Ez alapján lehetett-e az előző (május 30-án) levett szövettani eredmény negatív?

A vizsgálatok és a szűrések Debrecenben történtek. Amennyiben bebizonyosítható a téves diagnózis, mit tehetek, hová fordulhatok?

Válaszát előre is köszönöm!

Maradok tisztelettel:Szisz

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza méhnyakrák témában

Kedves Kérdező!

Ha októberben definitív rákot írtak le, akkor kicsi a valószínűsége, hogy májusban negatív legyen a szűrése, de nem elképzelhetetlen.

Én betegjogi képviselőt keresnék meg első körben, az ügy tisztázása végett.

Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


Kérdés: 2009. március 15., 17:58; Megválaszolva: 2009. március 15., 17:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma