• Késik a menszeszem, terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!Olyan problémám lenne,Jan 18-21.-éig tartott az utolsó menstruációm,de azóta volt március 2.-ától ugy 2-3 napig olyan barna folyásom.És azóta semmi.Vettem teszteket kb.8-ból 1 volt olyan ami halványan kimutatot terhességet,de a többi nem.Voltam orvosnál is,de nem voltam terhes,csak késik.Mi az oka hogy kimarad?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, mikor csinálta a sok tesztet, de ha március végén sem volt a teszt pozitív, akkor nem valószínű a terhesség. Mindenképpen ismételt vizsgálat szükséges, és szükség esetén hormonális kivizsgálás is, hogy lássák, miért késik a menses. Ha babát szeretne, és a menses gyakran rendszertelen, akkor érdmes lenne egy nőgyógyász-endokrinológiai kivizsgálásra is elmennie. Ha UH vizsgálat még nem volt, akkor annak is történnie kell, mert pl. petefészek ciszta gyakran okoz hasonló panaszokat.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-13 18:29:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés